Blog

Food & Drinks

Wat is je dag zonder een lekker ontbijt? Of een gezellig avondmaal met je vriend of een vriendin die je een lange tijd niet hebt gezien? Volgens mij niks! Het moment dat je aan tafel zit, is heilig. Het is een moment waarbij je met u familie of vrienden kan bijpraten en vertellen hoe je dag is geweest. Het is een moment van gezelligheid. Ik ben zelf een echte foodie! Ik hou van nieuwe ingrediënten uit te proberen, of ze zelf te bereiden. Op de foto hier rechts zie je mijn zelfgemaakte lasagne.

Om in het thema te blijven ga ik het niet alleen hebben over mijn zelfgemaakte gerechten, maar ook over wat ik graag eet. Dit kan gaan van heel basic naar heel uitgebreid en chic. Ik ben met veel te plezieren.Ik hou van een goei potje stoofvlees met Belgische frietjes, maar ook van een Italiaanse pizza of pasta.

 

Ik wil het niet alleen hebben over ‘food’, maar ook over ‘the drinks’. Hier ben ik natuurlijk ook een fan van! De nieuwe trend van een home made ice-tea, vind ik een geweldig leuk en creatief idee! En je kan er iets gezond van maken. Natuurlijk hou ik niet alleen van de gezonde drankjes. Milkshakes of freackshakes, dat is de hemel! Wie het idee over een freakshake heeft bedacht, echt chapeau! Ik ben het al een paar keer gaan proberen en ze waren zalig! Wil je zelf een freackshake uitproberen, maar weet je niet waar? Surf dan naar www.annamit-lunchroom.be

 

Om nog in het thema te blijven van ‘drinks’, wil ik graag nog een laatste topic bespreken. Namelijk, koffie. Ik denk dat ik niet alleen ben wanneer ik zeg dat koffie de dagstarter is van vele mensen. Ik heb mijn koffie echt wel nodig. Niet alleen de basic koffie is lekker, maar ook de Latté met eventueel speculaas of caramel. Deze drank kon ik er niet uitlaten als we spreken over mijn passie voor Food & Drinks.