Personal Brand Story

Hallo, ik ben Michelle Durant, zorgzaamheid,oprechtheid en verantwoordelijkheid staan voor mij centraal. Deze waarden probeer ik in het dagelijkse leven zo veel mogelijk toe te passen. Naast mijn passies Food & Drinks en culturen ontdekken, heb ik ook een zwak voor dieren. Studeren doe ik aan KdG, in mijn richting Human Resources & Sales spitsen wij ons toe op het werken met mensen. En dit is wat ik ook graag doe, mensen een goed gevoel geven behoort echt tot wie ik ben. Mijn toekomstige job moet voldoen aan 2 dingen. Ik moet mijn passies kunnen combineren en dit zonder mezelf te moeten forceren. Een job waar de echte Michelle Durant aan bod komt is ideaal. Een functie binnen headhunting is waar ik naar streef. Mensen meer kansen aanbieden of ze opportuniteiten bieden waar ze zelf nooit van durfde dromen, is wat ik wil bereiken. Mensen laten inzien wat ze allemaal kunnen doen. Dat is wie ik ben en waar ik naartoe wil in mijn toekomst. De Michelle waar zorgzaamheid, oprechtheid en verantwoordelijkheid centraal staat.