Blog

Saint-Tropez

In mijn personal brand story kan je lezen dat ik heel graag nieuwe culturen ontdek. En dat gaat gepaard met andere landen. Daarom wil ik een blog posten over mijn zomervakantie in Saint-Tropez. Dit was ook de eerste reis die ik zonder ouders of volwassenen heb gemaakt. Alleen ik met mijn vriend. We hebben een huisje gehuurd in Ramatuelle. Dat ligt net buiten Saint-tropez. We hebben veel gedaan en bezocht! Want een zomervakantie gaat niet alleen over zon, zee en strand.

 

Na ons huisje te hebben verkend, zijn we erop uit getrokken. Zo hebben we eerst een gezellig stadje bezocht. Namelijk, Port Grimaud. Dit is een bekend dorpje aan de haven. Dus je ziet ook overal water met zowel grote als kleine boten. Hier zijn ook enkele foto’s.

Port Grimaud is natuurlijk niet het enigste wat we gedaan hebben. We hebben ook de haven van Saint-Tropez bezocht, de typische markt en de vele winkels zijn ook afgecheckt. Wat ik ook graag wou bezoeken, was het grote pretpark van de stad. Het is alle dagen open. Wat is er nu zo speciaal aan? Het is open vanaf 20:00 in de avond tot 2-3 uur in de nacht. Dat is er zo speciaal aan! Naast dit imposante park, lag er ook een minigolf baan. Deze was alles behalve mini.

 

 

 

 

Ik vond het een hele ervaring om op jonge leeftijd een nieuwe stad te ontdekken. Natuurlijk naast al deze activiteiten hebben we ook veel geshopt, gegeten, gewandeld en nog vele leuke dingen! Ik heb ervan genoten en ik raad iedereen aan om ook eens naar Saint-Tropez te trekken. Het is een prachtige stad met een veel sierlijke en authentieke aspecten!

 

Weet je niet wat doen in Saint-Tropez? Surf dan naar: www.tripadvisor.be